Viden

 

Ofte stillede spørgsmål - GORI

 

Hos GORI udvikler vi konstant nye produkter, som beskytter træet bedst muligt.
På denne side kan du finde svar på nogle af de spørgsmål, du måtte have om, hvordan du bedst beskytter dit træ. Vælg kategori i menuen nedenfor.

I kategorierne finder du de ofte stillede spørgsmål, som vi har udarbejdet i håb om, at kunne hjælpe med at besvare nogle af de spørgsmål, der opstår, før, under og efter et træbehandlingsprojekt.Den høje GORI-kvalitet bygger på 120 års erfaring med produktion af træbeskyttelse. En god træbeskyttelse er holdbar, har en langtidsholdbar farve og beskytter træet mod råd og svamp, UV-stråler og fugtigt vejr.

Træbeskyttelse er meget mere kompleks end f.eks. den maling, der bruges til maling af vægge indendørs. Formålet med maling er normalt ren dekorativt, hvorimod træbeskyttelse yder - som navnet antyder - beskyttelse af træ. Uden træplejeprodukter nedbrydes træet på grund af sol, vind, fugtighed, regn og sne. 

Husk også, at træ er et naturligt materiale, og ikke to træplanker er ens, så når man bruger transparent træbeskyttelse, skal man huske, at man aldrig får et 100 % ensartet udseende. Men vi synes, at det blot er en del af charmen ved at bruge et naturligt materiale.

Vi ved, at pleje af træ kan virke som en enorm opgave - men det er virkelig umagen værd. Ved at behandle træet korrekt, vil man få glæde af det i mange år fremover!