Viden

Rengøring træværk

Rens dit træværk og få et flot slutresultat

Hos GORI har vi stor fokus på renseprodukter, fordi forarbejdet er alfa og omega, for at opnå et flot og langtidsholdbart slutresultat – det gælder både når du olierer din træterrasse og når du træbeskytter dit hegn, facade og andet træværk i haven.

GORI har tilføjet to nye renseprodukter til sortimentet, som nu gør det endnu nemmere for dig at rense dit træværk, inden du påfører træbeskyttelsen. De to nye renseprodukter hedder GORI Terrasserens og GORI AlgefjernerFjern effektivt alger på træværk

Med GORI Algefjerner får du et produkt som hurtigt og effektivt fjerner alger og algesporer på alle udendørs overflader lige fra fliser og træværk til havemøbler efter en fugtig vinter. Produktet er klar til brug og kan nemt påføres med en hård skurebørste. 
Læs mere om GORI Algefjerner her
 

Rengøring af træterrassen

GORI Terrasserens er særligt velegnet til træterrasser og havemøbler af træ. Produktet kommer i pulverform og skal blandes med vand og derefter blot pensles på træværket. GORI Terrasserens fjerner effektivt misfarvninger og gammel olierester og sikrer en ren og ensartet overflade, som er klar til at blive olieret med GORI Transparent Træolie.
Læs mere om GORI Terrasserens her


Se trin for trin guide til hvordan du bruger produkterne.