Viden

Quick Rain Teknologi

To regnfaste træbeskyttelser

Med Quick Rain Protect har GORI udvidet træbeskyttelsessæsonen. To af GORI’s bedste træbeskyttelser indeholder nemlig den nye Quick Rain Protect teknologi, der gør at man ikke skal bekymre sig om en lille regnbyge, når man lige har malet sit træværk. 

quickrain-header1.jpg

 

GORI 618 Dækkende Træbeskyttelse og GORI 506 Transparent Træbeskyttelse er to topkvalitets træbeskyttelser med henholdsvis 14 og 8 års holdbarhed. Med de to produkter får man ikke bare en høj kvalitet og en lang holdbarhed, man har nu også mulighed for at komme i gang med træbeskyttelsesprojektet inden udendørssæsonen begynder, og man har mulighed for at male sit træværk, selv hvis metrologerne skulle love et ustadigt sommervejr.
 

Mal mellem bygerne 

De to træbeskyttelser er baseret på Quick Rain Protect teknologi, der gør det muligt at male, også når det er ustadigt vejr. Træbeskyttelsen hæfter hurtigt til underlaget og er tør og regnfast efter kun 30 minutter (ved 23° C) hvilket betyder, at man undgår at den løber eller danner striber efter en regnbyge. 
 

Påføres ved temperatur ned til 2° C 

Den nye Quick Rain Protect teknologi gør det ikke bare muligt at træbeskytte i ustadigt vejr, den forlænger også træbeskyttelsessæsonen, idet teknologien giver mulighed for at påføre træbeskyttelsen ned til 2° C i overfladetemperatur. Det betyder at man kan starte sine træbeskyttelsesprojekter tidligere på foråret end ellers og fortsætte langt ind i efteråret. Dog må træets fugtighed stadig ikke overstige 18%.
 

Transparent eller dækkende træbeskyttelse?

Med træbeskyttelse kan opnås forskellige udtryk – fra det helt naturlige udtryk, som en transparent træolie giver, til den heldækkende træbeskyttelses malede udtryk. Læs mere om forskellen på transparent og dækkende træbeskyttelse her, hvis du er i tvivl om, hvilket udtryk passer til dit næste projekt.