Viden

Bio-baseret GORI Træterrasseolie

Bio-baseret GORI Træterrasseolie 

Træterrassen er blevet danskernes ekstra rum i hjemmet om sommeren. Det er derfor også et område i haven, hvor vi gør lidt mere ud af omgivelserne, så det er rart at opholde sig der. Netop fordi vi bruger meget tid på terrassen, så er det vigtigt at finde den helt rigtige træterrasseolie, så terrassen forbliver både smuk og holdbar. 

bioterrasse-Header1.jpg

GORI har netop lanceret en biobaseret nyhed til træterrassen, der hedder GORI Transparent Træolie Træterrasse 306. Produktet er en terrasseolie i højeste kvalitet med suveræne egenskaber, og som er 75% biobaseret*. 

Dette biobaserede produkt tilføjer en ekstra naturlighed til træterrassen, som jo i forvejen har en naturlig fremtoning pga. dens materiale af træ. 

Ud over at være biobaseret, så er produktet af så høj kvalitet, at det holder længere. Desuden er terrasseolien vandbaseret, hvilket gør det nemt at rengøre pensler mv efter påføring af produktet. 

Produktet er alkydmodificeret, hvilket betyder at olien trænger bedre ind i træet, og det gør, at olien har en længere holdbarhed, og at UV-beskyttelsen er ekstra høj. Samtidig gør den dybe indtrængning, at olien har mindre tendens til at krakelere i overfladen. 

bioterrasse-bodycontent1.jpg


Nem at påføre

GORI’s nye træterrasseolie er ekstra nem at påføre, det skyldes, at denne olie har en lang åbningstid, der gør, at man har god tid til at arbejde den ind i træet, før den tørrer op, og dermed får man nemt et ensartet resultat, med en olie der flyder flot sammen.

Læs mere her om, hvordan du sikkert kommer i mål med et behandling af træterrasse projektet.

 

Stort farveudvalg 

For at træterrassen kan passe til alles personlige smag og til forskellige hustyper, så er det muligt at få tonet produktet i alle transparente nuancer på markedet. Herudover kommer produktet i to standardfarver: Sort Ibenholt og Mørk pine.  

Overfladen på dette produkt tilfører farverne ekstra dybde, og der opnås en nærmest fløjlsblød overflade på terrassen. 

Husk at transparente farver altid fremstår forskelligt, alt efter hvilken type underlag de påføres. 

bioterrasse-farver1.jpg

 

Også til de små projekter 

GORI’s nye terrasseolie findes i to størrelser: 0,75 liter og 5 liter. Den lille variant er perfekt til de små terrasseområder eller måske en altan med et mindre antal kvadratmeter træbelægning. 

*Biobaseret indhold: 75% andel af organisk kul målt iht. ASTM D6866-18, hvilket betyder at 18% af det totale produktindhold er biobaseret.