Om GORI

120 år med GORI

Det hele startede i 1902 da GORI første gang så dagens lys. Meget er sket siden, men én ting forbliver den samme – nemlig den gode kvalitet i GORI.

Kvalitet med tradition


Siden 1902 har GORI været dedikeret til at producere træbeskyttelse af høj kvalitet. Udviklingen af GORI træbeskyttelse tager udgangspunkt i det danske klima og de udfordringer, det stiller til et smukt og holdbart træværk. En god træbeskyttelse er holdbar, holder farven og beskytter træet mod råd og svamp, solens stråler og det fugtige vejr.

GORI er danskernes foretrukne træbeskyttelse, og arbejder hele tiden på at forbedre eksisterende produkter og på at udvikle nye, innovative produkter, der beskytter dit træværk bedst muligt. Hvis du vil give dit træværk den bedste beskyttelse, er GORI et sikkert valg. 

 

Suveræn holdbarhed


En af de vigtigste egenskaber for en træbeskyttelse er holdbarheden, så den holder det behandlede træ flot og beskyttet i mange år. Netop derfor er holdbarheden i fokus, når vi udvikler GORI træbeskyttelse og samtidig guider vi dig igennem de tre trin, som giver det mest holdbare resultat. Læs mere om de tre trin her. 

GORI elsker træ og naturen


Træ er mere end blot et element i et byggeprojekt. Det skiller sig ud for sin styrke og varme kvalitet. GORI elsker træ og derfor er vi dedikeret til at beskytte det træværk, der danner rammen for vores hjem.

Når vores produkter skal beskytte træværket på den bedst mulige måde, stiller det en række krav til kvaliteten, som primært omhandler lang holdbarhed og god indtrængning i træet. Disse egenskaber i GORI træbeskyttelse samt at træbeskyttelsen bliver produceret efter miljøvenlig og CO2 reducerende metoder gør, at GORI i dag har EU Ecolabel på en række træbeskyttelser. Læs mere om vores miljømærkede træbeskyttelser her.