Inspiration

Skøn oase midt i havenEn plads i skyggen
På en varm sommerdag er det rart at kunne søge skygge under et træ. Boksen der omgiver træet på billederne her er en god måde at skab et lille rum i haven på. Boksen er  bygget af træ og kan både bruges til at sidde på og som bord til den lette frokost eller et spil Ludo.

Boksen er malet i en blå transparent farve, der hedder BT05 Fjord. Den transparente
farve gør, at man kan se træets struktur og årer gennem farven.

Børnenes favorit - Gyngen under træet
Har du et træ med stærke grene såhæng en gynge op i det. Mal sædet i en farve, der matcher havens andre farver. Gyngen på billedet er malet med den transparente farve: BT04 Kvarts.Praktiske kasser med krydderurter
De små kasser er flotte at have stående som dekoration i haven eller i udekøkkenet. Trækasserne kan males i lige præcis den farve, du har lyst til. Kasserne på billedet herunder er malet med: 802 Anholt og CC22 Lofotblå.Farver
De blå nuancer gør sig smukt sammen. Bring endnu mere spil i udtrykket ved at vælge et miks af dækkende og transparenter farver som her.

På billederne er der malet med:

Det er let at komme igang
De helt små projekter kan gøre en stor forskel i haven, det kræver kun lidt kulørt træbeskyttelse fra GORI. Du behøver ikke købe en stor mængde træbeskyttelse, men kan nøjes med en mængde på ned til 0,75 L til de små projekter. Butikken toner din træbeskyttelse i lige præcis den farvenuance du ønsker. Du kan se et udvalg af farver i  GORIs farvekort.

Flere farver i haven?
Få mere inspiration til sommerens farver og se hvordan du kan sætte endnu mere kulør på haven med farverige blomsterkasser eller et moderne brændeskur.