Inspiration

Farver til sommerhuset

Farver til sommerhusets træværk


De sidste par år har mange købt sommerhus. Sommerhuset er, som mange andre ting, blevet noget vi bruger til at fremhæve vores personlige stil. Mange sommerhuse er bygget af træ som har behov for af og til at blive træbeskyttet. Når sommerhuset skal træbeskyttes, kan man samtidig gribe muligheden og lave et farveskift, der kan understrege den stil man gerne vil have at huset udstråler.
 Et sommerhus behøver ikke altid at være malet i den klassiske sorte eller svenskrøde farve med hvide vinduer. Træfacaden kan med GORI træbeskyttelse nemt males i en flot kulør, som fremhæver sommerstemningen, når man færdes i og omkring huset. GORI træbeskyttelse kan tones i 1000-vis af farver, så derfor er der rig mulighed for at male sommerhuset i yndlingsfarven.
 
Nogle af de farver som gør sig godt i den danske natur, er de lyse grå og de lyse pasteller, som understreger sommerstemningen.

 

Grå nuancer


Et klassisk neutral grå, som Cool Edge, går man aldrig galt i byen med. En smuk neutral grå passer til alt i sine omgivelser, ligesom en sort ville gøre det, men en grå giver et mere let udtryk til huset.


 
 

Blå nuancer


En smuk lyseblå farve, som Blue Blossom, leder tankerne hen på en smuk sommerhimmel, og vil give sommerhuset et udtryk af lethed og glæde. 

Grønne nuancer


En lys grøn, som Pine Whisper, har en friskhed og energi over sig, som vil smitte af på de mennesker der opholder sig i og omkring sommerhuset.


 

GORI’s store udvalg af farver kan ses hos forhandleren eller i GORI's farvevælger - det er nærmest kun fantasien der sætter grænsen for det ønskede farvevalg.
 

SE GORI's farvekort!

GORI har et bredt udvalg af forskellige typer træbeskyttelse der passer til ethvert projekt. Læs mere om hvilket produkt der passer til de forskellige projekter på produktsiden, eller tag GORI-Guiden og find det helt rigtige produkt til dit projekt.