Inspiration

Farveglade blomsterkasserBlomsterkasser der giver haven liv
Vi ser mere og mere at farverne flytter ind i de danske haver. Og farverne giver også haven liv, når blomsterne ikke står i flor. Mal dine blomsterkasser i forskellige farver
Hvis du maler blomsterkasserne i hver sin farve, giver det et flot farvespil, når de placeres ved siden af hinanden. Ønsker du et farvespil men uden for meget uro bør du male med farver i lignende nuancer - hold dig fx til en rød, blå eller grøn palet. 

Vi har brugt de røde nuancer CC53 Vesterlandsrød ,515 Strandeng og CC81 Vin til blomsterkasserne du ser på billederne.Sådan kommer du igang
Blomsterkasserne kan købes i de fleste byggemarkeder og bolighuse. De kan stå på plænen, eller bruges til at afgrænse din terrasse. Det er helt op til dig.

Det er let at sætte ekstra kulør på din have med GORI træbeskyttelse. GORI kan nemlig fås fra størrelsen 0,75 L og butikken toner din træbeskyttelse i lige præcis den farvenuance du ønsker. Du kan se et udvalg af farver i  GORIs farvekort.

Flere farver i haven?
Se flere tips til hvordan du får farver i haven med et moderne brændeskur, en oase under træet der indbyder til afslapning og hygge, eller dyk ned i et af de andre projekter og tips til farver på  GORIs inspirationsside.