Bæredygtighed

Miljømærket kvalitet

GORI er dedikeret til at beskytte det træværk, der danner rammen for danskernes hjem. Når vores produkter skal beskytte træværket på den bedst mulige måde stiller det en række krav til kvaliteten, og med GORI træbeskyttelse er det muligt både at få den suveræne kvalitet samtidig med, at du passer bedst muligt på miljøet.

På denne side fortæller vi lidt om, hvad miljømærke på træbeskyttelse betyder og fremhæver de GORI produkter, som i dag er miljømærket.
 

Pas på miljøet med miljømærket træbeskyttelse


Både miljø og kvalitet er vigtigt for os, når vi producerer GORI træbeskyttelse, og derfor arbejder vi kontinuerligt på at skabe produkter, der er gode på begge parametre. Når du køber træbeskyttelse, der er miljømærket med EU’s Ecolabel, får du en træbeskyttelse, der lever op til en række krav. 
 

EU-blomsten – bedre for miljøet og dig


Når du køber træbeskyttelse, der er mærket med EU-blomsten, er du sikret et produkt, der lever op til høje krav inden for miljø og sundhed. Derudover gennemgår malingen strenge kontroller for at blive certificeret.

Træbeskyttelse, der er mærket med EU-blomsten belaster miljøet mindre end traditionel træbeskyttelse. Inden miljømærket gives, bliver der kigget på alt fra produktion til forbrug, hvilket giver et mere retvisende billede af produktets aftryk på miljøet og klimaet. GORI træbeskyttelse produceres eksempelvis efter miljøvenlige og CO2 reducerende metoder.

 

Rækkeevne og dækkeevne


Når GORI træbeskyttelse er miljømærket siger det desuden noget om rækkeevne og dækkeevne. For at blive godkendt til EU-blomsten, skal træbeskyttelsen nemlig både række og dække mere end normalt – nemlig mindst 8 m² per liter.

Grunden til, at træbeskyttelsens række- og dækkeevne spiller ind på miljømærkningen er, at forbruget mindskes. Jo bedre rækkeevne en træbeskyttelse har og jo bedre den dækker, des mindre skal du bruge.

Den høje kvalitet, vores træbeskyttelse har, bidrager desuden til, at du ikke skal male lige så ofte, som hvis du brugte en træbeskyttelse, der ikke var lige så god. Dette betyder igen, at dit forbrug bliver betydeligt lavere.
 

Miljømærket GORI


Nedenstående træbeskyttelser er alle miljømærket med EU-Ecolabel og kan derfor være dit næste og lidt grønnere valg af træbeskyttelse. Find din nærmeste GORI-forhandler eller se, hvor du kan købe GORI online.

 
Dækkende Træbeskyttelse 612
 
- Holdbarhed op til 15 år
- Særligt velegnet til nyt træværk
- Optimal beskyttelse mod vejrets påvirkninger
- Acrylbaseret

 
 
Dækkende Træbeskyttelse 618
 
- Holdbarhed op til 14 år
- Regnfast efter 30 minutter
- Kan påføres ved temperaturer ned til 2° C
- Acrylbaseret med olie


  
Dækkende Træbeskyttelse 606
 
- Holdbarhed op til 12 år
- Velegnet til tidligere behandlet træværk
- Optimal beskyttelse mod vejrets påvirkninger
- Acrylbaseret med olie
Dækkende Træbeskyttelse 608

- Dækkende træbeskyttelse til vinduer og døre
- Til inden- og udendørs brug
- Hurtigtørrende og giver en flot overflade