Inspiration

Farvekort

GORI fås i en række standardfarver og i et utal af andre farver.

Standardfarver
Standardfarver er de farver, som findes færdigblandede på hylden hos din forhandler. På de enkelte produktundersider her på hjemmesiden kan du se, hvilke standardfarver et givet produkt laves i. Farverne er også mærket med en grøn cirkel på farvekortene herunder i farvekortet.

Øvrige farver
Ud over standardfarverne kan langt de fleste GORI-produkter fås i et utal af farver, som tones direkte i butikken af ekspedienterne hos din GORI-forhandler: Du aftaler bare med din ekspedient, hvilken farve du ønsker, og så toner (blander) hun den for dig. Du kan se et mindre udvalg af de farver, der kan tones herunder i farvekortet - både dækkende og transparente.

Kilk på billedet herunder for at se hele GORIs farvekort med farver og inspiration

>> Se dækkende farver side 2-4
>> Se transparente farver side 5-6
Farverne er vejledende
Husk, at digitale farver kun kan betragtes som vejledende, idet fysiske farver ikke kan oversættes direkte til et digitalt farveformat.

Desuden vil personlige skærmindstillinger, lysforholdene i et rum og en række andre faktorer påvirke, hvordan farverne på en skærm opleves. Vi anbefaler derfor, at du også ser vores farver hos en forhandler, inden du beslutter dig for at købe en farve.
 
Husk også at tage højde for, at den endelige farve afhænger af både træsort og sugeevne. Det er en del af charmen, at de forskellige træsorter bevarer noget af deres identitet – både i struktur og farvenuance. 
 
Hvis du vil være sikker på, at du træffer det rigtige farvevalg, er det en fordel at teste farven i de omgivelser, hvor den skal anvendes.
 
Vi anbefaler, at du køber en GORI Farvetester og maler den op på en plade, som kan flyttes rundt. På den måde kan du vurdere farven under forskellige lys- og skyggeforhold.


Hvad skal du male? Find din GORI med GORI Guide
Når du har fundet din farve, kan du med fordel finde det rette produkt i vores GORI Guide.