Inspiration

NYHED: Mat og holdbar træbeskyttelseMAT - STILRENT & MODERNE
Alt fra mode til interiør, biler og neglelak er i øjeblikket præget af det matte look – og nu er trenden kommet til de udendørs overflader.

”De senere år er vi blevet rigtige gode til at indrette vores have, så den får en personlig stil – ligesom vi gør indenfor - og nu ser vi, at den matte trend også rykker udenfor”, siger vores farveekspert hos GORI, Annette Vraa.

Nyheden GORI 99 Mat er en træbeskyttelse, giver dit hegn, træhus eller skur et flot mat look. Det matte udtryk er med til at gøre overfladen stilren og moderne i sin fremtoning, og farverne står flot, når sommersolen skinner på træværket. Den matte overflade giver træet et mere afdæmpet og naturligt udseende end den skinnende højglans, som tidligere har været moderne. GORI 99 Mat er velegnet til både dit nye og tidligere behandlede træværk, uanset om det er til det nybyggede skur eller det gamle hegn, der bare trænger til en opfriskning.

 
INTELLIGENT BESKYTTELSE AF TRÆVÆRKET
GORI 99 Mat holder i op til 15 år og er lavet på den intelligente Slow Release-teknologi, som giver dig en optimal beskyttelse mod belægninger på overfladen. SR-teknologien gør nemlig, at de aktive stoffer i træbeskyttelsen kun frigives i fugtigt vejr. På den måde forlængens træbeskyttelsens levetid. 
MAL TRÆVÆRKET I DIN YNDLINGSFARVE
GORI 99 Mat findes i to standardfarver: 110 Kridt og 305 Kulsort, men kan blandes til lige den farve, som du ønsker. Se et udvalg af farverne i  GORI farvekortet nedenfor.